Feestzaal-Ceremonie-opstellingv01 Feestzaal-detail-zithoek03 Feestzaal-zithoek IMG_1008-bewerkt IMG_1027

Vergaderarrangement

Ook voor uw zakelijke bijeenkomst bent u van harte welkom bij het Ruiterhuys. Wij beschikken over een sfeervolle inspirerende omgeving waar u kunt vergaderen, presentaties en conferenties kunt houden en kunt lunchen en dineren.

Onze Gasterij leent zich bijzonder goed voor uw zakelijke bijeenkomsten. Heeft u een vergadering of wilt u een bedrijfsfeest organiseren, wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u kiezen voor een aantal standaard vergaderarrangement waarbij u uiteraard tussendoor of aansluitend ook gebruik kunt maken van een heerlijke lunch of diner. Ook kunnen wij samen met u een sfeervol op maat gemaakte bedrijfsfeest organiseren. In onze zaal kunt u terecht voor al uw Business Meetings tot 200 personen. U kunt hoe dan ook rekenen op een vlotte en gastvrije service waarbij de catering tot in de puntjes is verzorgd

Faciliteiten:

  • gebruik van koffie, thee en water buffet
  • gebruik van de vergaderzaal in een landelijke omgeving
  • gebruik van beamer, scherm en flip-over
  • lunchen in het restaurant met een drankje naar keuze
  • gratis WIFI en parkeren

4-uurs vergaderarrangement inclusief lunch €27,50 p.p.*
8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch €44,50 p.p.*
4-uurs vergaderarrangement zonder lunch €16,50 p.p.*

Extra opties

  • borrel-uurtje met bittergarnituur  €7,50 per persoon
  • ontvangst met petit four  €3,00 per persoon
  • ontvangst met huisgemaakte taart  €4,50 per persoon

* Deze arrangementen zijn vanaf 8 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? neemt u gerust contact met ons op voor een gesprek en voor het bezichtigen van onze landelijk en warm ingerichte vergaderzaal / feestzaal. We maken voor u graag een vrijblijvende offerte op maat en kijken samen met u hoe we uw wensen het beste kunnen vertalen naar bijvoorbeeld een zakelijk congres of fantastisch evenement voor uw medewerkers / collega’s / relaties.
 
Wij zijn goed bereikbaar en hebben een ruime parkeergelegenheid.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156