Gasterij Het Ruiterhuys is een landelijk restaurant waar onze gasten aan het juiste adres zijn om Gewoon even Gastvrij te Genieten. Wij hebben niet voor niets gekozen voor de term Gasterij: restaurant klinkt meer als een plek voor een lunch of diner, terwijl Het Ruiterhuys zoveel meer is dan dat! Het is een plek waar gasten op ieder moment van de dag en op elk gewenst moment van de week welkom zijn. Waar gasten bijkomen van een lange boswandeling of duinrit. Waar gasten met kinderen of kleinkinderen de kinderboerderij bezoeken. Waar gasten genieten van een heerlijk glas en een goed gesprek met vrienden, terwijl men zich warmt aan het haardvuur en de kinderen zich uitleven op de speelweide. In onze Gasterij is iedereen welkom om overdag even binnen te stappen voor een gebakje, broodje, uitgebreide lunch of een kop koffie. In de avond bieden wij een volwaardige menukaart, vol met eerlijke en heerlijke gerechten. Alles wordt vers bereid met producten van de streek en geserveerd in een warme, landelijke sfeer. Wij beschikken over een sfeervolle zaal die veelvuldig gebruikt wordt voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen die wij van A tot Z verzorgen.

Om ons team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar een

bedrijfsmanager

die samen met zijn/haar collega leidinggevende ons team gaat aansturen:

De werkzaamheden zijn als volgt:

  • Als bedrijfsmanager geef je sturing op de werkvloer. Door zelf mee te werken in de bediening ben je goed op de hoogte wat er speelt, wat de ervaringen en wensen zijn van onze gasten en het functioneren van de teamleden;
  • Je bent het gezicht van de Het Ruiterhuys: gastvrij, vriendelijk en bevlogen;
  • Je zorgt ervoor dat (nieuwe) medewerkers goed ingewerkt worden en zorgt voor een gedegen kennisoverdracht;
  • Je coacht je collega’s op gastgerichtheid en efficiënt werken;
  • In je planning heb je oog voor de personeelskosten;
  • Je maakt deel uit van het managementteam samen met je collega-leidinggevende, chef-kok, en de eigenaren;
  • Je stelt verbeteringen voor en komt met voorstellen hoe deze door te voeren;
  • Je bent stressbestendig, communicatief vaardig, proactief en flexibel;
  • Je bent goed in staat om (adhoc) beslissingen te nemen en je beschikt over probleemoplossend vermogen;
  • Je weet hoe je een enthousiast team aanstuurt;
  • Je werkt afwisselend dagdiensten en (vroege) avonddiensten, ook in het weekend;
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in de horeca waarvan de laatste jaren in een leidinggevende rol;
  • Je hebt een afgeronde horeca opleiding en bent bij voorkeur in het bezit van een SVH diploma, BHV diploma en leermeester diploma.

Wij bieden:

  • Een functie van minimaal 32 uur per week;
  • Een passend salaris wat overeenkomt met jouw werkervaring en kennis;
  • Trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Wisselende werktijden overdag of in de vroege avond;
  • Een prachtig gelegen werklocatie;

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatie naar sandra@hetruiterhuys.nl. Voor vragen kun je terecht bij Sandra van Haaster via eerder genoemd mailadres of via 06-46013670.