Bar-VZ Bar-ZA Ruiterhuys010

Restaurant Het Ruiterhuys is een landelijk restaurant waar u aan het juiste adres bent om Gewoon even Gastvrij te Genieten.

Helemaal thuis
Wij hebben niet voor niets gekozen voor de term Gasterij. Restaurant klinkt meer als een plek voor de lunch of het diner, terwijl Het Ruiterhuys zoveel meer is dan dat. Het is een plek waar u op ieder moment van de dag en op elk gewenst moment van de week welkom bent. Waar u uitpuft van een lange boswandeling of duinrit. Waar u met de kinderen of kleinkinderen de kinderboerderij bezoekt. Waar u geniet van een heerlijk glas en een goed gesprek met vrienden, terwijl u zich warmt aan het haardvuur en de kinderen zich uitleven op de speelweide. Waar u natuurlijk onze gast bent, en waar u zich net zo makkelijk helemaal thuis voelt.

Heerlijk
In onze Gasterij bent u van harte welkom om overdag even binnen te stappen voor een gebakje, broodje, pannenkoek of een kopje koffie. Daarnaast kunt u van ons in de avond een volwaardige menukaart verwachten, vol met eerlijke en heerlijke gerechten. Alles wordt vers bereid van producten van de streek en geserveerd in een warme, landelijke sfeer.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156