Gastvrijheid en landelijke en verse producten zonder tierelantijnen. Dat is Het Ruiterhuys. Gewoon eten zoals eten bedoeld is. Alle producten worden in eigen keuken bereid of worden huisgemaakt aangeleverd. Wij werken niet met voorgeproduceerde of kant-en-klare producten.

De kaart
Bij Het Ruiterhuys wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensproducten. De kaart wordt dan ook regelmatig ververst. Mocht u desondanks trek hebben in iets dat niet op de kaart staat, dan zullen wij altijd proberen om voor u iets passends te bereiden. Uiteraard maken wij het geheel af met heerlijke nagerechten, want een heerlijke afronding is minstens net zo belangrijk als een goed begin.

De keuken
Wij werken met een landelijke en gedeeltelijk open keuken, waarin dagelijks dagverse (streek)producten worden aangeleverd door verschillende bedrijven uit de omgeving. De eieren komen van de biologische boer bij ons om de hoek, de groente van een plaatselijke groenteboer, de aardbeien worden geleverd direct van het land. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje in onze keuken te nemen, zodat u met eigen ogen kunt zien dat wij werken onder de meest strenge hygiënenormen en met uitsluitend verse producten.

De prijzen
De prijzen van een hoofdgerecht variëren van 15 tot maximaal 25 euro en de prijzen van de voor- en nagerechten passen hierbij.
Zo proberen wij een dag of avond in Het Ruiterhuys voor iedereen betaalbaar te houden.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156