Haard-LA Ruiterhuys031 Ruiterhuys035 Ruiterhuys080 Ruiterhuys083 Ruiterhuys087 Ruiterhuys088 Ruiterhuys098

Wij zijn Frank en Nikki la Croix. Met onze kinderen Emma, Oliver en Valentijn en onze dieren wonen wij al ruim 25 jaar op het landgoed van (voorheen) de Surprise Stables, dat wij ook beheren. Wij zijn blij en trots dat wij na onze mooie tijd in de paardensport nu op onze prachtige locatie een gasterij konden starten zodat niet alleen wij, maar ook al onze gasten van deze omgeving kunnen genieten. Ook de Surprise Stables blijven bestaan en zijn opengesteld voor het publiek.

Gewoon, Gastvrij, Genieten

Dit zijn de woorden die het meest bij ons passen en dit is wat wij willen bieden aan onze gasten. Iedereen is welkom, van groot tot klein en van jong tot oud. Met of zonder kinderen, met of zonder dieren. Het landelijke restaurant met de terrassen, de speelweide, kinderboerderij, de stallen en onze prachtige zaal: het staat allemaal tot uw beschikking. Wij zijn ontzettend blij met onze gasterij heten u graag van
harte welkom in ons “Ruiterhuys”.

Frank & Nikki la Croix

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156