Kerst 2021

U kunt vanaf 1 september 2021 reserveren voor Kerst bij het Ruiterhuys via de knop op deze pagina. We vragen u eerst onderstaande tekst aandachtig te lezen om uw kerst bij ons zo goed mogelijk te laten verlopen. Tot dan!

PUUR, PASSIE EN EENVOUD TIJDENS de feestdagen!

Lieve gasten,

Dit jaar kunnen we weer gezellig kerst vieren met elkaar.

Het Ruiterhuys gaat tegen die tijd helemaal in kerstsfeer en de kerstman brengt ons, tijdens de brunch, weer een bezoek.

Wel hebben we besloten dit jaar wat veranderingen door te voeren i.v.m. covid en de risico’s daaromtrent.

Graag vragen wij u daarom dit aandachtig te lezen voordat u een reservering plaatst.

U kunt voor de kerstbrunch en het kerstdiner 2021 online reserveren, via ons reserveringssysteem. De inhoud van het kerstmenu en de prijzen kunt u zien als u het diner of de brunch selecteert tijdens het reserveren.

Aan het online reserveren zitten een paar voorwaarden verbonden, om het reserveren en uw kerst zo goed mogelijk te laten verlopen.

  • De kerstbrunch kunt u alleen reserveren om 10.30u. Geef bij de reservering aan hoeveel kinderen er bij het gezelschap zijn en hun leeftijden.
  • De kerstbrunch vindt plaats in het restaurant en in onze feestzaal. Wegens grote vraag kunt u geen voorkeur aangeven.
  • Is er iemand in het gezelschap immobiel of slecht ter been? Dan horen wij dit graag.
  • Het kerstdiner kunt u tussen 17.00u en 20.00u reserveren. Er is geen eindtijd (mits de overheid maatregelen stelt).
  • Geeft u graag bij de reservering voor het kerstdiner aan hoeveel kinderen er bij het gezelschap zijn en welk menu zij graag willen: het kindermenu, het in between menu of het volwassene menu.
  • Voor uw reservering dient u per persoon (ook kinderen) een aanbetaling te doen. Voor de brunch geldt een aanbetaling van €14,50 en voor het diner €29,50 per persoon. Het resterende bedrag wordt op de dag zelf afgerekend.
  • Tot 4 weken van te voren kunt u kosteloos annuleren.
  • Indien er niet aangeven is of en hoeveel kinderen er in het gezelschap zijn, zijn wij genoodzaakt de volwassen prijs van de brunch of het diner in rekening te brengen.
  • Zijn er allergie- en/of dieetwensen geeft u dit dan duidelijk aan.
  • Indien u wilt reserveren voor een groep van meer dan tien personen, kunt u reserveren per mail naar info@hetruiterhuys.nl. Wij sturen u dan een factuur met de aanbetaling. Als deze aanbetaling is voldaan, plaatsen wij de reservering voor u. 

We hopen dat u een fantastische kerst zal beleven bij het Ruiterhuys. Klik op de knop om te reserveren en we zien u heel graag dan!

Groeten,

Team het Ruiterhuys

Openingstijden kerst

kerstavond
Op kerstavond zijn wij geopend voor het kerstdiner.

1e kerstdag
Op 1e kerstdag zijn wij tussen de brunch en het diner gesloten.

2e kerstdag
Op 2e kerstdag zijn we na de brunch gesloten zodat al onze medewerkers zelf ook kerst
met hun familie en vrienden kunnen doorbrengen.