Medewerker bediening

Medewerker bediening

Om ons team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar een ervaren

Medewerker bediening

Als Medewerker Bediening neem je bij binnenkomst van onze gasten de jassen aan en begeleid je onze gasten naar hun tafel. Uiteraard neem je de bestellingen op en zorg je er voor dat deze worden geserveerd. Je hebt oog voor detail en bent goed in staat om de behoefte van de gast te peilen en hier naar te handelen. Je ziet wat er in je wijk gebeurd en bent hierin proactief en oplossingsgericht. Het uitruimen van de tafels, het uitdraaien van de bon en het afhandelen van de betaling zijn ook onderdeel van je werkzaamheden.

Het is van belang dat je representatief en servicegericht bent, weet van aanpakken en geen moeite hebt met onregelmatige werktijden. Ook ben je een echte teamplayer, iemand die klaarstaat voor zijn collega’s en het bedrijf. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met minimaal 2 jaar werkervaring in de bediening. Wij staan open voor zowel scholieren / studenten die een bijbaantje zoeken als fulltime kandidaten. Heb je weinig of geen ervaring in de Horeca dan staan wij eventueel ook open om je in te werken waarbij je dan start als Runner.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, een marktconform salaris en een goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan op een van de uniekste horecalocaties in Noord-Holland.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatie naar sandra@hetruiterhuys.nl. Voor vragen kun je terecht bij Sandra van Haaster via eerder genoemd mailadres of via 06-46013670.

Afwasser

Afwasser

Onze keukenbrigade is per direct op zoek naar

fulltime afwasser en scholieren/ studenten

De afwasser die wij zoeken heeft een hands on mentaliteit en laat zich niet snel van de wijs brengen tijdens piekuren. Je werkt nauwkeurig, bent assertief en begrijpt dat een schone vaat een belangrijk onderdeel van een goed lopende keuken en restaurant is. Verder vind je het prettig om onderdeel te zijn van een team en ben je vooral flexibel. Wanneer je een late dienst draait ben je samen met de keukenbrigade verantwoordelijk voor het achterlaten van een schone en opgeruimde keuken, dit houdt in dat er naast de afwas dan ook andere schoonmaakwerkzaamheden bij komen kijken. Afhankelijk van je beschikbaarheid kunnen we je in overleg inroosteren. Je komt te werken in een enthousiast team die met hart voor de zaak en onze gasten aan het werk is. Het is niet noodzakelijk om de Nederlandse taal goed te beheersen mits je voldoende Engels spreekt.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatie naar sandra@hetruiterhuys.nl. Voor vragen kun je terecht bij Sandra van Haaster via eerder genoemd mailadres of via 06-46013670.