Reserveringsaanvraag

In verband met de nieuwe maatregelen werken wij met aangepaste reserveringstijden. U kunt voor de lunch en het diner op elk gewenst tijdstip reserveren tussen 11.00u en 14.00u en 17.00u en 19.00u. Houd er wel rekening mee dat u voor de lunch 2 uur de tijd heeft, en voor het diner 2.5 uur.
Wij hopen op uw begrip en zien u graag bij Het Ruiterhuys!

We zijn blij dat u bij ons een reservering wilt plaatsen. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Als alles is ingevuld komt uw reservering rechtstreeks bij ons binnen en krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Wij willen u vragen om alle opmerkingen zoals allergieën, dieetwensen en mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel vermelden bij de reservering onder ‘opmerkingen’. Aangezien wij ook over een bovenverdieping beschikken kunnen wij uw reservering ook beneden plaatsen indien dit noodzakelijk is.

De door u geplaatste opmerkingen in uw reservering met eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud.

Bij mooi weer reserveren wij ook een tafel voor u buiten, wij proberen voor iedereen een mooi plekje te reserveren maar kunnen helaas niet altijd rekening houden met zon, schaduw of windrichting.

Trouwe viervoeters zijn ook welkom, mits aangelijnd. Zij zullen warm worden onthaald door onze huishond Hagel!