Reserveringsaanvraag

Welkom op de reserveringspagina van Gasterij Het Ruiterhuys!
 

We zijn blij dat u bij ons een reservering wilt plaatsen. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Als alles is ingevuld komt uw reservering rechtstreeks bij ons binnen en krijgt u van ons een bevestigingsmail. Maakt u een reservering voor 8 personen of meer dan duurt uw aanvraag wat langer om te verwerken.

Wij willen u vragen om alle opmerkingen zoals allergieën, dieetwensen en mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel vermelden bij de reservering onder ‘opmerkingen’. Aangezien wij ook over een bovenverdieping beschikken kunnen wij uw reservering ook beneden plaatsen indien dit noodzakelijk is.

De door u geplaatste opmerkingen in uw reservering met eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud.

Bij mooi weer reserveren wij ook een tafel voor u buiten, wij proberen voor iedereen een mooi plekje te reserveren maar kunnen helaas niet altijd rekening houden met zon, schaduw of windrichting.

Trouwe viervoeters zijn ook welkom, mits aangelijnd.

 

Let op:

Ontbijt is mogelijk vanaf 9.00 uur op reservering. Reserveren voor alleen koffie of een borrel is niet mogelijk.

Van 10.30 tot 16.30 uur kunt u bij ons gebruik maken van de lunchkaart, high-tea, high-wine, high-beer en brunch.

Vanaf 17.00 uur kunt u reserveren voor het diner.

U kunt tot 17.00 uur op dezelfde avond via internet reserveren, mocht u vanavond nog bij ons willen eten maar is het al 17.00 uur geweest, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen: 0251-655555.