Reserveringsaanvraag

Welkom op de reserveringspagina van Gasterij Het Ruiterhuys!
 

We zijn blij dat u bij ons een reservering wilt plaatsen. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Als alles is ingevuld komt uw reservering rechtstreeks bij ons binnen en krijgt u van ons een bevestigingsmail. Maakt u een reservering voor 8 personen of meer dan duurt uw aanvraag wat langer om te verwerken.

Wij willen u vragen om alle opmerkingen zoals allergieën, dieetwensen en mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel vermelden bij de reservering onder ‘opmerkingen’. Aangezien wij ook over een bovenverdieping beschikken kunnen wij uw reservering ook beneden plaatsen indien dit noodzakelijk is.

De door u geplaatste opmerkingen in uw reservering met eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud.

Bij mooi weer reserveren wij ook een tafel voor u buiten, wij proberen voor iedereen een mooi plekje te reserveren maar kunnen helaas niet altijd rekening houden met zon, schaduw of windrichting.

Trouwe viervoeters zijn ook welkom, mits aangelijnd.

 

Let op:

Door de nieuwe maatregelen wat betreft corona, zijn de reserveringstijden aangepast. Wij zijn genoodzaakt om met shifts te werken, om zoveel mogelijk van onze gasten te laten genieten van het Ruiterhuys.

U kunt voor de ochtend reserveren, om een kop koffie te komen drinken of te ontbijten (graag dit aangeven bij het reserveren), vanaf 9.00 uur. U heeft tot uiterlijk 11.30 uur een tafel beschikbaar.

Voor de lunch kunt u reserveren van 12.00 uur tot 14.00 uur. Of van 14.15 uur tot 16.30 uur. Dit betekent dat er niet op andere tijden gereserveerd kan worden.

Het diner is eveneens opgedeeld in twee shift. U kunt reserveren van 17.00 uur tot 19.00 uur of vanaf 19.30 uur.

Graag bij de reservering vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat.

We hopen u zoveel mogelijk geïnformeerd te hebben en zie u heel graag bij onze Gasterij!  Hartelijk dank voor uw begrip.