Om ons team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Bediening.

Als Medewerker Bediening neem je bij binnenkomst van onze gasten de jassen aan en begeleid je onze gasten naar hun tafel. Uiteraard neem je de bestellingen op en zorg je er voor dat deze worden geserveerd. Je hebt oog voor detail en bent goed in staat om de behoefte van de gast te peilen en hier naar te handelen. Je ziet wat er in je wijk gebeurd en bent hierin proactief en oplossingsgericht. Het uitruimen van de tafels, het uitdraaien van de bon en het afhandelen van de betaling zijn ook onderdeel van je werkzaamheden.  

Het is van belang dat je representatief en servicegericht bent, weet van aanpakken en geen moeite hebt met onregelmatige werktijden. Ook ben je een echte teamplayer, iemand die klaarstaat voor zijn collega’s en het bedrijf.

Wij staan open voor zowel scholieren / studenten die een bijbaantje zoeken als fulltime kandidaten. 

Heb je weinig of geen ervaring in de Horeca dan staan wij eventueel ook open om je in te werken waarbij je dan start als Runner.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, een marktconform salaris en een goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan op een van de uniekste horecalocaties in Noord-Holland.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kun je terecht bij Sandra van Haaster via eerder genoemd mailadres of via 06-46013670.

.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156