Om ons team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar een

Zelfstandig Werkend Kok

Als Zelfstandig Werkend Kok maak je deel uit van onze keukenbrigade. De brigade, onder leiding van onze chef-kok, staat iedere dag weer garant voor gastvrijheid en heerlijke gerechten. Je komt te werken in een van de meest geavanceerde keukens van het merk Rosval waar we onlangs een Mibrasa houtskooloven aan hebben toegevoegd. Je werkt in een leuk en enthousiast team op een prachtige, maar drukke locatie. Je werkt in wisselende diensten waarbij je producten en maaltijden (lunch of diner) bereidt. De diensten die je werkt zijn doordeweeks en in het weekend, het rooster wordt van te voren gepland en uitgereikt.

Je voornaamste werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Het voorbereiden en bereiden van diverse gerechten en buffetten
  • Het tijdig bestellen van de benodigde producten
  • Het beheren van voorraden
  • Het toepassen en controleren van de HACCP-registratie

Wij zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor het vak en ieder gerecht tot in de puntjes verzorgt. Naast dat je flexibel bent is het noodzakelijk dat je stressbestendig bent. Je hebt aantoonbare werkervaring van meer dan 3 jaar en bij voorkeur een afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok niveau 3. Daarnaast heb je kennis van het HACCP-reglementen en let je vanzelfsprekend strikt op de geldende kleding- en hygiënevoorschriften.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, een marktconform salaris en een goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in-hand gaan op een van de uniekste horecalocaties in Noord-Holland.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatie naar sandra@hetruiterhuys.nl. Voor vragen kun je terecht bij Sandra van Haaster via eerder genoemd mailadres of via 06-46013670.