puur, passie en beleving

Een inspirerende vergaderlocatie in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bij Het Ruiterhuys in Noord-Holland heeft prachtige vergaderruimtes in de natuur.

Vergaderen in de natuur creëert nieuwe inzichten en inspiratie. Het Ruiterhuys bevindt zich in een voormalige manege en is omgeven door groen. De Gasterij geeft u de mogelijkheid om naast vergaderen, ook uw workshops, conferenties en presentaties te organiseren. Met twee sfeervolle zalen en flexibele lunch- en diner arrangementen, kunnen wij zowel knusse workshops als grote, zakelijke conferenties faciliteren.

De Grote Zaal

Onze Grote Zaal is onze grootste vergaderruimte en bevindt zich in de voormalige binnenmanege van de Surprise Stables. Waar we vroeger onze paarden trainden, kunt u nu uw nieuwe product lanceren, brainstormen of netwerken. We bieden de mogelijkheid tot een uitgebreid lunchbuffet en een gezellige sluitborrel met luxe hapjes in de privé tuin. 

Faciliteiten Grote Zaal: 

√ capaciteit tot 60 zitplaatsen

√ eigen toegang en toiletten

√ privétuin

√ onbeperkt koffie, thee en water (plat en bruisend)

√ flipover en beamer

√ koekjes en mintjes op tafel

De Hooikamer

De Hooikamer is ideaal voor kleine partijen. Houd een vergadering in deze inspirerende omgeving, of organiseer een workshop. Geniet halverwege de dag van een heerlijke lunch, om vervolgens een frisse neus te halen in het Bakkumse duingebied en sluit de dag af met een diner. 

Faciliteiten Hooikamer: 

√ capaciteit tot 10 personen

√ privé ruimte

√ onbeperkt koffie, thee en water (plat en bruisend)

√ flipover en beamer

√ koekjes en mintjes op tafel

 

Contact opnemen

Heeft u interesse in het huren van een vergaderruimte of vragen over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij komen binnen drie werkdagen bij u terug.

Vul zoveel mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.