HET RUITERHUYS
feestlocatie

Bijzondere feestlocatie in omgeving Castricum

Het Ruiterhuys is een landelijke en unieke feestlocatie, gelegen in het natuurgebied van Landschap Noord Holland. Deze locatie is geschikt voor trouwfeesten, jubileumfeesten, familiefeesten en bedrijfsfeesten. Naast onze verschillende arrangementen kunnen wij ook een sfeervol op maat gemaakt feest organiseren. U kunt altijd rekenen op onze vlotte en gastvrije service waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Maak eenvoudig een afspraak om onze landelijke feestlocatie te bezichtigen en om de mogelijkheden te bespreken.

Puur, Passie en Eenvoud op een bijzondere locatie
HET RUITERHUYS
De locatie

De locatie

Het Ruiterhuys is gevestigd in een traditioneel gebouwde houten “schuur” met originele eiken balken en gebinten. De locatie is landelijk en robuust ingericht en heeft door de altijd brandende open haard een warme en gastvrije sfeer. De inrichting bestaat uit natuurlijke materialen met houten tafels en comfortabele stoelen.

De twee verdiepingen van Het Ruiterhuys zijn met elkaar verbonden door een houten boomstamtrap van dikke delen. Ook op de tweede verdieping brandt een kachel.

Puur, Passie en Eenvoud op locatie
HET RUITERHUYS
terras

Serre / buitenkamer

Aan de andere kant van het restaurant is een overdekt en verwarmd terras met ook hier een grote open haard. Van hieruit heeft u zicht op de dieren van onze kinderboerderij en uw spelende kinderen en kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het water aan de ene zijde of het uitgestrekte natuurgebied van Landschap Noord Holland.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw feest? Neem contact met ons op en maken graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Puur, Passie en Eenvoud op een top locatie!