puur, passie en beleving

Kerstmenu

Amuse:

Crudite
roodlof | witlof | wortel | radijs | crunch piccalilly

Voorgerechten:

Polenta pancake
pompoen crème | gember | dukkah | feta | cassis gel
*
Coquille
topinamboer miso creme | limoenblad creme | sepia tuille | xo olie
*
Rouleau van eend
Pistache | geglaceerde wortel | druiven creme | tuille | chutney
gecarameliseerde ui zeezout

Tussengerecht:

Paddenstoelen bouillon
gyoza | tsuyu no moto | soja | enoki

Spoom:

mandarijn-sorbetijs | cava

Hoofdgerechten:

Hertenbiefstuk
woud boter |wortel | bosui | kastanjecreme | quinoa
*
Winterse componenten
Pastinaak creme | groene kool gevuld met duxelles | uien compote |
knolselderij fondant | gepocheerde peer
*
Skrei
rode biet | miso | rode hollandaise | hazelnoot | druivengel

Dessert:

Sneeuwbal
speculaascreme | peer | karamelsaus | stoofperen sorbet

€74,5 p.p.
(zonder spoom & tussengerecht €64,5 p.p.)