Kerstmenu
Amuse:
Crudite
roodlof | witlof | wortel | radijs | crunch piccalilly
Voorgerechten:
Polenta pancake
pompoen crème | gember | dukkah | feta | cassis gel
*
Coquille
topinamboer miso creme | limoenblad creme | sepia tuille | xo olie
*
Rouleau van eend
Pistache | geglaceerde wortel | druiven creme | tuille | chutney
gecarameliseerde ui zeezout
Tussengerecht:
Paddenstoelen bouillon
gyoza | tsuyu no moto | soja | enoki
Spoom:
mandarijn-sorbetijs | cava
Hoofdgerechten:
Hertenbiefstuk
woud boter |wortel | bosui | kastanjecreme | quinoa
*
Winterse componenten
Pastinaak creme | groene kool gevuld met duxelles | uien compote |
knolselderij fondant | gepocheerde peer
*
Skrei
rode biet | miso | rode hollandaise | hazelnoot | druivengel
Dessert:
Sneeuwbal
speculaascreme | peer | karamelsaus | stoofperen sorbet
€74,5 p.p.
(zonder spoom & tussengerecht €64,5 p.p.)