puur, passie en beleving

Trouwen bij het Ruiterhuys

een prachtige trouwlocatie in Noord-Holland, Castricum

Trouwen bij het Ruiterhuys betekent onbezorgd genieten van de mooiste dag van jullie leven. Wij verzorgen jullie bruiloft tot in de puntjes, van de ceremonie tot de late uurtjes op de dansvloer. Al jullie wensen zijn bespreekbaar. Wij maken graag kennis met jullie!

✓ Gelegen in een prachtige groene omgeving

✓ Officiële trouwlocatie in Noord-Holland

✓ Binnen- en buiten trouwen 

✓ Alles op één locatie

Een unieke trouwlocatie in Noord-Holland

Het Ruiterhuys in Castricum is niet zomaar een trouwlocatie, maar een betoverende plek waar jullie hele dag kan plaatsvinden, van ceremonie tot aan het feest; alles op één locatie. Wij streven ernaar om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken, perfect afgestemd op jullie wensen. 

Het Ruiterhuys biedt de mogelijkheid om te trouwen op een groen eiland, omringd door water. Stel je eens voor hoe jullie samen het ja-woord uitspreken onder ons prachtige trouwprieel. Deze setting is een garantie voor betoverende foto’s en maakt Het Ruiterhuys de ideale trouwlocatie voor jullie bruiloft!

Kies voor een sfeervolle trouwlocatie

Zijn jullie op zoek naar een romantische, intieme en sfeervolle trouwlocatie voor jullie bruiloft? Dan is trouwen bij het Ruiterhuys wellicht de juiste keuze voor jullie.

Zo ziet een bruiloft bij Het Ruiterhuys eruit

Stel je voor: een ceremonie in de open lucht, omringd door groen en water. Na uitwisseling van het ja-woord, ontspannen jullie samen met jullie dierbaren van een borrel onder onze sfeervolle tent. De groene omgeving biedt een idylisch decor voor jullie trouwfoto’s, op slechts een steenworp afstand van jullie trouwlocatie. Bij minder gunstig weer biedt onze sfeervolle binnenstal een warm en gezellig alternatief.

Vervolg jullie viering op ons privé terras of de grote zaal, waar uw gekozen diner tot in de puntjes is verzorgd. Of jullie nu kiezen voor een uitgebreid diner met meerdere gangen of een ontspannen buffet, onze chefs zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid en gepresenteerd.

En wat is een bruiloft zonder spetterend eindfeest? Dans tot in de vroege uurtjes, omringd door geliefden en omgeven door de romantiek van deze bijzondere dag

Onze eet- en drink-mogelijkheden

Elke bruiloft is uniek en de kleinste details tellen mee. Eten en drinken is net zo belangrijk als de bloemen voor uw bruidsboeket. Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om diner: 

  • 3, -4 gangen diner met bijpassend wijnarrangement
  • Walking dinner met culinaire hapjes
  • BBQ buffet met smaakvolle gerechten, waaronder hoogwaardige vleesgerechten
  • Dessertbuffet met luxe zoeternijen

Onze Wedding & Event planners

De professionaliteit en toewijding van ons team zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag krijgt.

Nikki

Nikita

Sanne

Larissa

Marlot

Veelgestelde vragen

Hoeveel gasten kunnen wij ontvangen op onze bruiloft?

Op het eiland bieden wij ruimte tot maximaal 70 gasten. In onze binnenstal hebben wij 65 zitplaatsen en ruimte tot maximaal 120 gasten. Afhankelijk van uw wensen, is het diner geschikt tot ca. 75 personen.

Natuurlijk is elke bruiloft uniek en denken wij graag mee met jullie persoonlijke wensen. 

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?

Ja zeker! Wij zijn een officiële trouwlocatie ,wat betekent dat u uw ceremonie, borrel, diner én feest bij ons kunt verzorgen. Dit zorgt ervoor dat uw kostbare tijd niet verloren gaat aan reizen.

Werken jullie samen met vaste trouwleveranciers?

Door de jaren heen hebben wij tientallen trouwleveranciers ontmoet. Wij hebben een vast stylingteam en adviseren graag fotografen, taartleveranciers, ambtenaren en nog veel meer.

Wat als het regent op onze bruiloft?

Wij wensen al onze bruidssparen een stralende dag. Uiteraard kan het voorkomen dat het regent of te koud voor een buitenceremonie. Tot op de ochtend van uw bruiloft kunt u nog beslissen of u buiten of binnen trouwt. Zo blijven we flexibel.

Hoe zorgt Het Ruiterhuys ervoor dat onze bruiloft soepel verloopt?

Als bruidspaar heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het plannen van uw bruiloft. Op de dag van uw bruiloft hebben wij een ervaren team van wedding & eventplanners die uw dag tot in de puntjes verzorgen. Zo kunt u onbezorgd genieten.

Kunnen jullie aan specifieke dieetwensen voldoen?

Zeker. Wij informeren vooraf of en hoeveel dieetwensen er zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Is onze trouwdatum nog beschikbaar?

Leuk dat u het Ruiterhuys overweegt als trouwlocatie voor uw bruiloft. Wij controleren graag samen of wij nog beschikbaarheid hebben. Neem hiervoor contact met ons op.

Interesse in trouwen bij
Het Ruiterhuys?

Heeft u interesse in trouwen bij het Ruiterhuys en wilt u meer informatie? Wij laten u graag onze locatie zien tijdens een vrijblijvende afspraak.
Graag tot snel!

Liefs,
Nikki, Sanne, Nikita, Larissa en Marlot

Vul zoveel mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.