Onze keukenbrigade is op zoek naar een
fulltime afwasser en scholieren/ studenten

De afwasser die wij zoeken heeft een hands on mentaliteit en laat zich niet snel van de wijs brengen tijdens piekuren. Je werkt nauwkeurig, bent assertief en begrijpt dat een schone vaat een belangrijk onderdeel van een goed lopende keuken en restaurant is. Verder vind je het prettig om onderdeel te zijn van een team en ben je vooral flexibel. Wanneer je een late dienst draait ben je samen met de keukenbrigade verantwoordelijk voor het achterlaten van een schone en opgeruimde keuken, dit houdt in dat er naast de afwas dan ook andere schoonmaakwerkzaamheden bij komen kijken. Afhankelijk van je beschikbaarheid kunnen we je in overleg inroosteren. Je komt te werken in een enthousiast team die met hart voor de zaak en onze gasten aan het werk is. Het is niet noodzakelijk om de Nederlandse taal goed te beheersen mits je voldoende Engels spreekt.

Lijkt het je leuk om in de weekenden aan de slag te gaan bij ons, stuur dan je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter gebeuren dat informatie niet (meer) geheel volledig, actueel of juist is of dat links naar andere websites niet meer goed werken. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Het Ruiterhuys wijst iedere aansprakelijkheid van de hand.

Privacy Policy

Contact Details

Heereweg 83, 1901 MC  Castricum,
Noord-Holland - Nederland

Email: info@hetruiterhuys.nl
Website: www.hetruiterhuys.nl
Tel.: 0251 - 655 555
KvK: 37163156